Pranverë në Napoli dhe Sorrento, 5 Ditë €259

Dita e Parë: Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari.
Dita e DytëMbrritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Fjejte në Hotel.
Dita e Tretë: Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Sorrento dhe me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento. Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St Frencis, Bazilika Sant Antonio etj. Fjetje në Hotel.
Dita e Katërt: Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Positano, Shëtitje në këmbë në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. Nisja për në Amalfi. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostro del Paradiso, etj. Pasdite nisja për në Bari. Nisja me traget në orën 22.00. Lundrimi për në Durres.
Dita e Pestë: Mbrritja në Durrës në orën 07.00.

Nisja më 12, 26 Prill 

Me Shume Detaje: Në pagesë 259 Euro përfshihen: 
1. Udhëtimi me traget vajtje-ardhje Durrës -Bari dhe Sorrento – Kapri. 
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në Kabinë të Brendshme në Traget për 2 netë dhe në Hotel 3* për 2 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset në Hotele. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. 

Në pagesë nuk janë përfshirë: 
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program. 
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Mbylleni