Costa Brava

Costa Brava (‘bregu i thyer’) është padyshim më e bukura e tre brigjeve kryesore të pushimeve të Spanjës ,rajoni i mrekullueshëm skenik i Katalonjës.

Nga 699€

7 Nete/8Dite,  | Hotel 4*

Telefono ne : +355696731103 nga ora : 09:00 - 20:00

PROGRAMI:
Datat e nisjeve per programin 8 ditor:
29 Korrik, 5, 12 Gusht

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Barcelonë. Nisja në orë 18.30. Mbrritja në Barcelonë në orën 21.20. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.
Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë – Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.55. Mbrritja në Shkup në orën 24.40. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.
Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë në Hotel 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel. 
– Fluturimi Direkt Shkup – Barcelonë – Shkup.
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.
Mbylleni