malta

Malta ofron varietete të lavdishme në arkipelagun e vogël. Ju do të gjeni tempujt prehistorike, shkëmbinjtë e mbushur me fosile, limanet e fshehura, zhytjet emocionuese të skubave dhe një histori me intensitet të jashtëzakonshëm.

Nga 799€

7 Nete/8Dite,  | Hotel 4*

Telefono ne : +355696731103 nga ora : 09:00 - 20:00

PROGRAMI:
Datat e nisjeve per programin 8 ditor:
30 Korrik, 6 Gusht

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Maltë. Nisja në orë 17.50. Mbrritja në Maltë në orën 19.35. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.
Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Maltës. Fluturimi Direkt Maltë – Shkup. Nisja nga Malta në orën 20.05. Mbrritja në Shkup në orën 21.50. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë në Hotel 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel. 
– Ujë Mineral dhe një Gotë Verë gjatë Drekës dhe Darkës.
– Fluturimi Direkt Shkup – Maltë – Shkup.
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti i Maltës në Hotel.
 
Mbylleni