Burgas

Pushime në Burgas do të thotë, kohë per plazh, vizita në kopshtin e famshem Sea Garden, ekskursione në muze dhe vende arkeologjike, si dhe udhëtime ditore në shumë destinacione emocionuese që shtrihen përgjatë brigjeve të Detit të Zi.

Nga 289€

7 Nete/8Dite,  | Hotele 3- 5*

Telefono ne : +355696731103 nga ora : 09:00 - 20:00

PROGRAMI:
Datat e nisjeve per programin 8 ditor:
► 1, 8, 15 Gusht -€289

Dita e Parë, E Enjte: Nisja nga Tirana Diten e Mërkurë në oren 18.00dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet për në Burgas. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Burgas rreth orës 13.00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotele All Inclusive.

Dita e Dytë, E Premte: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.
Dita e Tretë, E Shtunë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.
Dita e Katërt, E Diel: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.
Dita e Pestë, E Hënë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.
Dita e Gjashtë, E Martë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.
Dita e Shtatë, E Mërkurë: All Inclusive ne Hotel. Të lirë për në Plazh.
Dita e Tetë, E Enjte: All Inclusive ne Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë All Inclusive në Hotele 3*, 4* dhe 5*.
– Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Burgas.

Mbylleni