Korfuz, Paxos dhe Antipaxos, 4 dite, 5 Korrik, 239€/Person

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 23:00 te dites paraardhese dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel. Relaks dhe plazh!

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Ne oren 09:00 niset anija nga porti kryesor I Korfuzit per ne Ishullin Paxos dhe Antipaxos, të cilat janë vendosur në afërsi të bregut jugor të Korfuzit, si dhe Shpella e famshme blu në Paxos. Ne oren 11:30 mberrin ne shpellen e pare “Iapanati” dhe ne oren 12:00 arrin tek shpella “Ahai”. Vazhdon udhetimi per Antipaksos ne oren 12:30 tek Paradise Beach – Vutumi ku qendrojme deri ne 13:30. Rikthehemi edhe nje here per qendren e Paxos, ne portin Gaios, dhe qendrojme aty nga ora 14:00 deri ne 16:30 per te shetitur ne rrugicat plot jete te ishullit. Anija niset nga Paxos dhe mberrin ne portin e Korfuzit ne oren 19:00. Darka ne hotel.

Dita e trete: Mengjesi ne hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Kalaja e vjetër – Paleo Frourio, Kalaja e re – Neo Frourio, Sheshi venecian Spianada, Rrugicat e shtruara me kalldrëm të qytetit të Korfuzit që është pjesë e UNESCO-s, Pallati i Mbretëreshës Sisi, etj. Pasdite e lire per plazh dhe relaks.Dita e katert: Mengjesi ne hotel. Nisja 11.30 per kthimin. Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Ne cmim perfshihen:– Udhëtimi vajtje – ardhje me autobuz– Bileta e tragetit Igumenice – Korfuz – Igumenice– Akomodimi ne hotel me 3* me mengjes dhe me darke–  Udhetimi me anije ne Paxos dhe Antipaxos– Shëtitjet në Korfuz me autobus (sipas programit)– Shoqerues gjate udhetimitNe cmim nuk perfshihen:– Cdo gje qe nuk eshte permendur ne rubriken perfshihet.

Shenim:• Krevati mund te mos jete dopio, por 2 krevate tek te bashkuar.• Personi tek, ne dhome dyshe, paguan 319 Euro • Zbritja per transport individual eshte 20 Euro.Femijet:• 0-2 vjec jane falas;• 2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 15Euro zbritje;• mbi 12 vjec paguan si i rritur.• nese nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udheton me njerin ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar.

Mbylleni