Euphoria Tekirova

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hoteli eshte ndertuar ne vitin 1995 dhe u rinovua ne vitin 2007-2008. Ka nje siperfaqe prej 120.000 m2. Disponon 507 dhoma ne total, prej te cilave mund te jene 83 dhoma hoteli, 258 dhoma klubi, 107 dhoma superiore klubi, 12 suite klubi me nje dhome, 14 suite klubi me dy dhoma, 17 suite superiore klubi, 3 vila luksoze me jakuzi, 4 vila familjare, 6 dhoma arti, 2 dhoma “Butterfly”, dhe nje suite presidenciale. Hoteli eshte ndertuar ne vitin 1995 dhe u rinovua ne vitin 2007-2008. Ka nje siperfaqe prej 120.000 m2. Disponon 507 dhoma ne total, prej te cilave mund te jene 83 dhoma hoteli, 258 dhoma klubi, 107 dhoma superiore klubi, 12 suite klubi me nje dhome, 14 suite klubi me dy dhoma, 17 suite superiore klubi, 3 vila luksoze me jakuzi, 4 vila familjare, 6 dhoma arti, 2 dhoma “Butterfly”, dhe nje suite presidenciale.
Më Shume Detaje: Koncepti “Ultra All-Inclusive”

“Ultra All-Inclusive” perfshin:
-Te gjitha vaktet ne restorantin kryesor
– Snack Bar + Pasticeri
– Restorante a’la carte (me rezervim)
– Te gjithe pijet joalkolike dhe alkolike deri ne oren 7:00 
– Pishinat
– Internet dhe Internet wireless
– Disko
– Animacione
– Muzik live
– Sauna
– Banjo turke
– Fitness Center
– Jakuzi
– Fusha tenisi
– Ping Pong
– Basketboll
– Volejboll ne plazh
– Mini-futboll
– Sporte ujore pa motor (Canoe, windsurfing – me licence)
– Shezlonge dhe cadra ne pishine dhe ne plazh
– Peshqir

Per femije:
– Pishine
– Mini-klub (4-12 vjec)
– Mini-disko
– Park lojrash
– Bufe 
– Karroce
– Kujdestare (me pagese)

Hoteli eshte i vendosur 70 km larg ajroportit te Antalyes, 2 kam larg qytetit Tekirova dhe 18 km larg qytetit Kemer.
Hoteli ndodhet ne breg te detit. Plazhi ka nje gjatesi prej 500 m. (plazh privat)
Mbylleni