Calista Luxury Resort

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hoteli disponon 502 dhoma  standarte dhe 92 dhoma të lidhura dhe 6 dhoma për personat me aftësi të kufizuar. Dizenjimi i brendëshëm është bërë nga dizenjuesi i famshëm britanik Frank Solano. Një ndër gjërat që e difenrencojne Calisten nga hotelet e tjerë e cila është adobtuar si principali kryesor është shërbimi ndaj klientëve.

Në dhomë përfshihen:
– Ajer i kondicionuar
– TV LCD
– Kasafortë
– Telefon me dalje direkte
– Tharëse flokësh

Brenda Hotelit do të gjeni: 
– Menu e mirëseardhjes përfshihet një kosh frutash dhe një shishe vere. 
– Mëngjesi,dreka dhe darka shërbehen në restorantin kryesor Bellum në të cilin shërbehen ushqime turke dhe internacionale
– Gjithashtu në zona të ndryshme te hotelit do të gjeni snack bar dhe bar ku mund të rifreskoheni me shërbimet e cilësuara në paketën All inclusive 
– 3 pishina të jashtëme dhe 1 pishinë të brëndëshme 
– 2 banjo turke, 3 sauna dhe 1 jakuzzi.

Më Shume Detaje: Në konceptin “A La Carte All Inclusive” përfshihet: 
– Mëngjesi, mëngjesi i vonë, dreka dhe darka , çaj dhe kafe 
– Të gjitha pijet alkolike të vendit dhe jo alkolike të cilesuara nga ora 10:00 deri 00:00 
– Animacion
– Tenis 
– Volejboll ne plazh
– Basketboll 
– Aerobi
– Aerobi ne uje
– Serf 
– Banjo Turke
– Sauna 
– Fitness center 
– Çadra, dyshek, shezlon
Mbylleni